duminică, 15 iulie 2012

Expozitia de suflet: Editia a6a -"Metamorfoza incaltamintii"


Buna! Am ajuns la cea de-a56a expozitie de suflet!! In fiecare luna realizam expozitii prin care ne dorim sa aducem stropi de speranta. Incadrandu-ne in tema din luna respectiva expunem spre vanzare diverse obiecte lucrate cu drag special pentru aceste expozitii - banii fiind toti donati cuiva care are mare nevoie de ei. Iata expozitiile realizate pana acum - ele sunt in continuare active:
Expozitie de suflet: Editia 1 - "Martisoarele din sac"
Expozitia de suflet: Editia a2a - "Poseta/Geanta de blug"
- Expozitia de suflet: Editia a3a "Cosulet cu flori"
- Expozitia de suflet: Editia a4a "Transformarea PET-urilor
Expozitia de suflet: Editia a5a -"Jucarii din carton" 

Vizitatorii si concurentii nu trebuie sa se simta in vreun fel obligati sa cumpere sau sa doneze, acest lucru nu afecteaza in vreun fel concursul, dar ne dorim sa ajutam, iar daca cineva doreste, ni se poate alatura
Rha v-a provocat sa preschimbati incaltari luna aceasta si tema workshop-ului este "fluturi de hartie. Am incercat sa le combinam pentru aceasta expozitie de suflet pe care o dedicam urmatorului proiect: C.A.S.A :
"Pe scurt, dorim sa reamenajam locuinta unei famili formate din mama si patru copii, sa aducem o raza de lumina si speranta in sufletul copiilor.
Avem nevoie de tot ce trebuie pentru ca o locuinta sa poata fi numita de familie “acasa” si de asemenea avem nevoie de materiale de constructie. Trebuie sa precizam ca nici noi si nici beneficiarii nu suntem pretentiosi si ca orice ajutor, de orice fel, este binevenit, mai ales ca va fi daruit din inima pentru inima.
Din motive lesne de inteles nu vom spune numele si nici adresa destinatarilor acestei actiuni caritabile, dar putem sa va spunem ca acesta actiune este sub tutela organizatiei Salvati Copiii Filiala Suceava, membra a aliantei internationale Save the Children si daca doriti sa aflati detalii suplimentare este suficient sa-i intrebati pe voluntarii organizatiei sau sa mergeti la Centrul de Consiliere Parinti situat pe strada Armeneasca, nr. 41, unde veti putea afla detalii despre programul C.A.S.A. (Construim, Asistam Social, Actionam) sau doar sunand la numarul de telefon 0230 521000.
Daca sunteti in situatia in care puteti dona sume de bani, exista si un cont deschis la BCR, cont bancar: RO64RNCB0234023048700001 precizati “pentru proiectul C.A.S.A.”, Cod Fiscal: 7690340. Titularul contului este Salvati Copiii Filiala Suceava.
Cu cat mai multi vor afla de acesta actiune cu atat mai mari sunt sansele de reusita. Asa ca va rog sa distribuiti nu o data, nu de doua ori ci de cate ori puteti acest eveniment si sa postati pe pagina evenimentului lucrurile cu care doriti sa contribuiti.
In numele beneficiarilor si al voluntarilor implicati in aceasta actiune, va multumim!
Coordonator proiect
Mircea Petriuc
tel.0745630143"

Expozitia (apasati pe more/ aflati mai multe pentru a o vedea):


Pret simbolic / de pornire 15 lei
Pret simbolic / de pornire 15 lei


Daca va place ceva din expozitia noastra va rugam sa ne scrieti pe adresa de mail - .
Noi vom rezerva obiectul respectiv si, dupa ce ne veti trimite confirmarea platii, va vom trimite ceea ce ati rezervat! Ne-am bucura sa ne treceti si pe noi cand faceti donatia, dar nu este obligator.
In fiecare luna vom prezenta cate o poveste, pe scurt - pentru ca  Sustinem viata si vom dona obiecte lucrate de noi, pentru fiecare expozitie. 
Pentru alte informatii, nelamuriri, scrieti pe adresa de e-mail 

0 comments:

Trimiteți un comentariu