sâmbătă, 15 septembrie 2012

Expozitia de suflet: Editia a8a -"Refolositi cutiile"

 Va multumim pentru implicarea directa (Florentinei pentru ca ne-a fost alaturi si a donat creatii ce pot fi primite ca multumire de catre cei care isi doresc sa ajute pe cineva aflat la nevoie si Emiliei care a donat premiul castigat si, cu ajutorul ei, Oana a putut aduce multa fericire unei fetite care avea nevoie de ajutor), dar si indirecta, pentru fiecare share al acestor articole, pentru ca astfel au putut fi facute cunoscute:).
Vizitand primele 6 expozitii puteti afla ce creatii mai sunt in continuare disponibile:). Vom incerca sa adaugam si la primele un pret simbolic, de pornire, doar asa ca sa incurajam participarea. Fiecare obiect este lucrat cu drag si grija si este poate pacat sa lasam sa se inteleaga ca nu au valoare. Va multumim in continuare pentru sprijin si nu ezitati sa ne scrieti daca aveti propuneri, doriti sa ajutati pe cineva, sau orice alta informatie credeti ca ne-ar putea fi de folos ca sa putem face cuiva viata mai .. frumoasa.

In aceasta editie in galeria de mai jos se vor afla cateva dintre creatiile* pe care le-am adaugat in pravalia provocarilor verzi. Am stabilit ca o parte din banutii pe care ii vom strange atunci cand vom avea comenzi** sa ii donam, sau sa ii folosim pentru a face un bine. Si pentru ca aceasta luna are loc o frumoasa actiune menita sa schimbe in bine soarta unor animalute, va invitam sa cititi despre Targul Handmade la Satya (prima editie a avut loc week-end-ul care tocmai a trecut, cea de-a doua se desfasoara astazi si maine si ultima va avea loc pe 22 si 23).  De aceea la orice comanda realizata in 15, 16, 22 si 23 septembrie vom dona din suma totala un procent de cel putin 10% catre Asociatia Sfantul Francisc.

Expozitia (apasati pe more/ aflati mai multe pentru a o vedea) :






* Pentru a afla mai multe amanunte despre creatii va rugam sa vizitati magazinul, sau sa ne contactati pe mail.
** Creatiile care nu se afla in stoc se realizeaza la comanda.
Multumim!!

Daca va place ceva din expozitia noastra va rugam sa ne scrieti pe adresa de mail - vom rezerva respectiva creatie si dupa ce vom primi dovada donatiei, veti putea intra in posesia ei.
In fiecare luna vom prezenta cate o poveste, pe scurt - pentru ca  Sustinem viata si vom dona obiecte lucrate de noi sau prietenii nostri, pentru fiecare expozitie. 
Pentru alte informatii, nelamuriri, scrieti pe adresa de e-mail 

0 comments:

Trimiteți un comentariu