marți, 4 decembrie 2012

Artist invitat: Alexandra - FoamBubbles

Una dintre surprizele pe care vi le pregatim de foarte mult timp este cea de-a treia rubrica din seria "celor care alterneaza". Pana acum ati facut cunostinta cu 2: workshop-ul virtual si felicitarile calatoare. Astazi inauguram artist invitat - intrebari pentru, o rubrica formata din doua parti. In prima parte, pe 4 ale lunii in curs, ni se alatura un artist cu lucrari pe si in tema propusa pentru provocare. Ne bucuram impreuna de creatii, le admiram, ne punem intrebari. Pana pe 15 ale lunii strangem pe adresa de mail intrebarile, i le trimitem invitatului si la sfarsitul lunii... aflam raspunsul!

O inauguram astazi alaturi de invitata noastra: Alexandra - FoamBubbles. Cu Alexandra am stat de vorba anul acesta cu ocazia temei pet-urilor (De vorba cu .... Alexandra - FoamBubbles ) cand ni s-a alaturat ca sponsor al provocarii. De atunci ne tot gandim la o ocazie sa o provocam si sa ne bucure cu creatii verzi - din pet. Ei bine, avem ocazia sa vedem cum pet-urile se pot transforma in podoabe diafane de pom (si nu numai) - o colectie intreaga realizata cu mult drag pentru voi, pentru noi. Va invitam sa le descoperiti pe rand, pe fiecare.  Iti multumim, Alexandra pentru ca ni te-ai alaturat si ne-ai oferit asa o colectie minunata!


Alexandra Florea - FoamBubbles:
Adunasem deja multe peturi care asteptau nerăbdătoare o nouă viață. Dar eu încă îmi căutam inspirația. Să devină broșe, coliere, brățări? Să devină vaze? Suporturi de pixuri? …atâtea opțiuni!

Cu un mic impuls dat de Rux, a venit și inspiratia, iar peturile au devenit decorațiuni pentru bradul de Crăciun (sau pentru crenguța uscată de merișor; după posibilități).

Folosind vopsele acrilice, lac de unghii cu sclipici, mărgelute de nisip și un pistol- glue gun, peturile de 0,5l au devenit steluțe/floricele de atârnat în brad.

Dintr-un pet mai mare, o bilă de fetru, o bucătică de sârmă și puțin lac cu sclipici am făcut un îngeraș. Sau… asta ar fi trebuit să devină, dacă îmi aminteam să îi lipesc și aripile!

Preferata mea e însă steaua cea mare, care e și cea mai simplă. Tăiat. Topit. Sclipici. Și… Ta- Daaa!!! 



Nu uitati: Pana pe 15 decembrie asteptam pe adresa de mail provocariverzi[@]gmail[.]com intrebarile voastre pentru Alexandra!

0 comments:

Trimiteți un comentariu