sâmbătă, 1 decembrie 2012

Tema # 11 " Darul Verde "

Hei Hei Hei!!! E decembrie si iata am ajuns la cea de-a 11 tema (a 12-a daca stam sa ne gandim bine, pentru ca am mai avut si tema speciala:P). A fost un an minunat pentru Provocari Verzi, va multumim! :)
Ultima tema pe acest an este propusa de Rux:



"Imi place sa daruiesc, cu sau fara ocazie. Un dar, un zambet, o vorba buna... ceva care sa schimbe in bine lumea, sa aduca bucurie, speranta si  ... putere. 
Decembrie este ultima luna a anului. O asteptam inca din ianuarie, gandindu-ne la clipele petrecute in famile, in jurul bradului.. la Craciun, Nasterea Domnului si cei doi Mosi atat de indragiti: Nicolae si Craciun. Traditie la noi este sa respectam mereu aceste sarbatori. Sa le intampinam cu bucurie si sa ne facem un mic dar simbolic :). 
De mici ne placea sa punem si noi ceva sub brad: cand eram foarte mici ne puneam pe noi :)). Alteori improvizam cadouri. Doar trebuie sa ii dam o mana de ajutor Mosului, nu? Ei bine.. anul acesta va propun sa ne transformam in spiridusi si sa facem un dar... unul verde. Pe care sa il punem sub, sau in brad... in dimineata de Craciun ( sa va povestesc cand intr-o dimineata de Craciun, am ajuns in camara pentru ca au fasait ambalajele si pana sa ajung in sufragerie am trezit toata casa? haha).
Creati din suflet un ornament, un ambalaj, un dar verde! Si de data aceasta va fi verde la figurat, dar si la proriu - un strop de culoare:D acolo!
Spor la creat!!!! "


Luna aceasta vom avea doua premii - broscuta INLINKZ (lista in care va inscrieti) va alege doi castigatori. Premiile vor fi acordate luna aceasta de Felicitari Handmade (Paula). Premiul consta intr-un set de bijuterii realizat prin tehnica Quilling, o felicitare superba si o cutiuta asortata:


Si de Clubul Fanteziei (Micaela ) - care va ofera incarcator solar nou-nout, pentru telefoane. Acesta are si 2 acumulatori pe care ii puteti incarca tot la el. Un premiu verde, folositor si nature friendly:)


Va multumim :)!!
Iata ce am creat pornind de la tema propusa! Speram sa va inspire, sau cel putin sa va faceti o idee despre cum pot arata daruri verzi:

Viziteaza blogul Oanei - DulceaMeaCasa -
Viziteaza blogul lui Rux - Copilarim -


Bonus: Luna aceasta pe 4 decembrie  avem o invitata speciala care a realizat "daruri verzi" de pom alaturandu-se echipei!

Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • tema #11 va provoaca sa realizati o creatie pe care urmeaza sa o daruiti (cui vreti voi - prieteni, familie, voua, bradutului.. etc) - aceasta trebuie sa aiba un element care sa corespunda principiului 3R si un strop de verde
  • pentru a participa realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii.
  • pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!


Perioada de inscrieri: 1 -25 decembrie (23:59). Mult succes:)!!


26 de comentarii:

  1. Ce frumooos, gand la gand cu bucurie, ne vom alatura si noi cu mare drag :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Iuuu!huuuu!Vad ca sunt prima.Pupicei

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Tu iarna nu ai somn?:)) Glumesc:D Bun venit!! Imi place mult de tot cum ti-a iesit ornamentul! :D

      Ștergere
    2. Hop hop in varf de brad "verde". Minunat!

      Ștergere
  4. Super tema... imi place...maine ma apuc de treaba...daca tot am primit materiale cadou
    Permiteti participarea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Permisiune acceptata...Ce ne pregatesti?

      Ștergere
    2. Am pregatit o felicitare... as fi vrut sa fac altceva dar inca sunt novice.
      Sper sa fie ok si sa va placa. Bafta tuturor!

      Ștergere
    3. Foarte frumos!! Cu timpul ai sa faci tot ce iti doresti:)!
      Bafta:)

      Ștergere
  5. Bun venit Carmen :D! Ma bucur ca iti place tema si abia asteptam sa vedem ce vei face :D!! Spor la lucru:)!! :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place, sper sa fie buna ideea cu care particip.

    RăspundețiȘtergere
  7. V-am descoperit recent, blogul meu e chiar si mai recent, pentru ca imi place mult ce faceti voi m-am inscris si eu la concurs. Pacat ca nu v-am gasit mai demult!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna seara!
    m-am inscris si eu la aceasta provocare...sper sa va placa...piticul meu...hihihi

    RăspundețiȘtergere
  9. Bună seara. În ultimul timp n-am mai reușit să răspund provocărilor voastre, dar pe asta n-o puteam rata, cum am fost prezentă la prima provocare am zis că ar fi frumos să fiu și la ultima din an și sper să vă placă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crissy ce faina este Rudolfitza!!! :D Adorabila. Ma bucura ca ne esti alaturi la aceasta provocare:)!

      Ștergere
  10. Pe ultima suta de metri, ma prezint si eu. Sper sa va placa decoratiunile noastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Madi - ultima suta de metri la noi inseamna ultimele minute de inscriere;)). Imi plac decoratiunile voastre - se vede ca ati pus mult suflet!!:D

      Ștergere
  11. După participarea la Impodobirea Bradului Thea a prins gustul provocărilor voastre. Așa că pur și simplu a trebuit să o înscriu și la această temă. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne bucuram si ii uram bun venit Theei si multa bafta:D - ne bucuram ca ii plac provocarile si noua ne plac darurile ei verzi!!

      Ștergere